torsdag den 5. september 2013

I denne uge har jeg haft tema uge om Syrien. Vi skulle lave en nyhedsudsendelse om hvordan det er nede i Syrien lige nu. Det første vi gjorde var at finde 2 værter, en tekniker, en kamera/research man og en korrespondet. Jeg blev kamera/research man. Så begyndte vi at finde de nyheder vi ville skrive om. Efter det øvede vores værter og korrespondenten det de skulle sige mens vores tekniker og jeg fik styr på teknikken. Dagen efter var vi så klar til at filme. Vi fik næsten filmet det hele på en dag. Om morgenen den næste dag fik vi det hele filmet og i løbet af dagen fik vi det også klippet sammen og finpudset.

torsdag den 29. august 2013

Jeg har en drøm om at jeg får en stor villa i USA hvor min familie og jeg kan leve uden nogle problemer. I huset skal der være 10 værelser, 3 stuer, 2 køkkener og en kæmpe have med en kæmpe pool. Der skal være 2 rengøringsdamer, 4 gartnere, 1 vinduespudser og 2 kokke :D. Min anden drøm er at der ville være fred i verden og at alle ville kunne enes. Det er frygteligt at tusindvis af mennesker dør hver dag.

torsdag den 22. august 2013

Et indlæg hvor jeg skriver om min sommerferie. I min sommerferie har jeg ikke været på ferie i udlandet jeg har kun været i Tyskland hos min oldemor. De første 2 uger var jeg bare hjemme og spillede og var sammen med mine venner. Ugen efter var jeg på ferie i Jylland hos min mormor. Om lørdagen den uge skulle jeg i sommerhus til lørdag i den næste uge. Da jeg så kom hjem igen skulle jeg på ferie i Tyskland hos min oldemor. Den uge var jeg også i heide park det var mega fedt. De sidste dage i ferien var jeg hjemme igen.

mandag den 19. august 2013


Hej jeg hedder Nikolaj og jeg går i 7.G på Hjalleseskolen i Odense. Jeg går til badminton eller spiller computer med mine venner i min fritid. Jeg har spillet badminton i 4 år og spiller i en klub der hedder Dalum hjallese badminton klub (DHBK). Jeg har en mor en far og lillebror.